Vad är Göteborgsmagasinet?

cropped-gbgmag_logo.png

Gôteborgsmagasinet är en oberoende sajt skapad av två helt vanliga göteborgare. Vanliga? tänker ni. Ja, två helt vanliga göteborgare som allt för ofta googlat ”Vad händer i Göteborg?” utan vidare resultat. Det finns sajter där du blir informerad om vart dansen håller till under helger, vart du käkar, vart du kan bada under varma sommarkvällar MEN, vi tyckte det var dags att samla allt detta på ett och samma ställe.

Gôteborgsmagasinet är Göteborg för göteborgare. (Och givetvis för alla icke-göteborgare som vill uppleva staden på riktigt.) En sajt där allt härligt som finns och som sker i ett allt mer växande Göteborg, är samlat på ett och samma ställe. Vart hittar du stans bästa käk? Vart går jag för att dricka gött kaffe? Hur visar jag upp det riktiga Göteborg för den som är här för första gången? Vart finns närmsta lekplats för barnen? Som den där vännen (du önskade att du hade) som alltid har koll på läget.

Vårt mål är att tillsammans med er kunna tipsa om vad Göteborg har att erbjuda. Allt från vart du äter käket till vart du springer bort käket, helt enkelt. Allt vi skriver är baserat på våra egna upplevelser och tankar och kommer direkt från hjärtat. Vi jobbar ständigt med att uppdatera Gôteborgsmagasinet och är såklart medvetna om att vi inte täcker alla kanter av staden (än) , men med er hjälp är vi snart där. Vi supertacksamma för alla tips vi får. Tipsa oss här!

Kram från oss!

Vi ses! /Gôteborgsmagsinet

 

5 Kommentarer på Vad är Göteborgsmagasinet?

 1. Hej, vore trevligt att få lite mer information om vilka som ligger bakom denna nya sajt.
  Med vänlig hälsning,
  Rolf Olofsson – Barrique Wine Bar.

 2. Keep it up! Bra sida och överblickande sida för oss inom hotellbranschen som behöver tips på goda restauranger eller ”to do” när våra gäster vill göra nåt annorlunda eller äta på ett nytt ställe!

 3. Tony lindström // augusti 7, 2016 vid 12:23 e m // Svara

  Hej Göteborgsmagasinet!

  Trevlig och informativ sight!

  Ni har dock missat ett mycket mysigt spa :))på Hisingen mitt emot st Jörgens park resort

  Elisero hotell (fd St jörgens hotell) Med Aquarius spa o relax. :)))

  Vi har sedan 1990 tagit hand om 1000 tals och åter 1000 tals fest sugna Möhippor svensexor
  företags evenemang allt från aveny gruppens ägare till advokatbyråer och andra restauranger i Göteborg. som alla varit positivt överraskade över vår fantastiska anläggning,
  vi har inomhuspooler utomhuspooler en underbart fin relaxavdelning, vi har i vårt berg en vedeldad
  bastu vedeldad tunna, Just nu ser det ut som en bomb slagit ner i vår vackra trädgård:)))

  Efterfrågan på vårt spa och restaurang är stor ökar hela tiden (mycket bröllopsförfrågningar)
  så vi har utöver att vi byggt ett nytt stort berg spa (snart klart) som består av en infinity pool med utsikt över hela Göteborg i berget så finns även bastu, panorama fönster med utsikt över hela Göteborg
  och st jörgens golfbana, Ångbastu, relaxytor med öppen spis, spa med plats för 20 personer, 400 m2 lounge däck i olika plan, alla med utsikt över Göteborg city 4 st vedeldade badtunnor samt flera vedeldade bastur.
  en bar byggs för att serva dessa olika spa i vårt berg (helt fantastiskt:))))

  som sagt utöver detta så har vi även börjat vår utbyggnad av vårt befintliga spa, restaurang, hotell, i vår huvudbyggnad (Vi schaktar bort 100tals ton med massor, därav bomb nedslaget:)))

  Vår spa kommer nu ha möjligheter för spa ritualer behandlingar, fler inomhus spa, Ångbastu, bastur utsidan kommer ha varma källor, jacuzzi, swimming pool vår restaurang kommer nu kunna ta emot över över 100 gäster.

  Välkomna ut till oss Tony Lindström 0706052854

  Mvh

  Tony Lindström http://www.eliserohotell.se

 4. Deet va kalas bra både m ena o andra. Christer.s

Vad tycker du?