Städa Götet

Young women picking up bottles after a festival

#STÄDAGÖTET
Den 30 september är det återigen dags för #STÄDAGÖTET – ett festligt miljöengagemang för hela Göteborg.

I samarbete med Göteborg Stad, Trygg Vacker Stad och Håll Sverige Rent skapar vi tillsammans med våra kollegor på Quality Hotel ett event med tävlingar för alla. Vi fixar soppåsar, handskar och plockpinnar så plockar vi skräp tillsammans. Vem kommer att plocka mest skräp?

På evenemanget som pågår mellan kl 10-15 finns partytält, musik och aktiviteter vid Bältespännarparken som ligger centralt i Göteborg. Hit kommer du för att känna gemenskap i miljöfrågan, lyssna på musik och vara med i roliga tävlingar. Kom förbi, hämta en påse att plocka skräp i, dansa loss tillsammans med oss och få en high five så kör vi tillsammans!

Göteborg Stad har flera år i rad fått utmärkelsen ”Sveriges renaste kommun” av stiftelsen Håll Sverige Rent för sitt arbete att engagera invånarna i frågor kring vår miljö och vårt samhälle. På samtliga Quality Hotels satsar vi på miljön genom exempelvis reduktion av vatten, avfall, kemikalier, elförbrukning och transporter. Miljö och hållbar utveckling är en viktig fråga för oss. Håller du med?

Varmt välkommen till årets viktigaste miljöevenemang!

Vad tycker du?