Restaurang: Bocado – Spanish Gastronomy

Äntligen har vi fått ett riktigt spanskt ställe till Göteborg! Bocado slog upp sina dörrar i förra veckan och här njuter du av äkta spanska smaker, vare sig det gäller ett glas vin, en uppfriskande öl eller några av de många smarriga pintxos som erbjuds. Stort plus är att grabbarna bakom inte nöjer sig med att bara göda oss på kvällarna, utan även erbjuder riktigt smarriga luncher, mitt i stan i televerkets ståtliga byggnad på Kaserntorget. Än så länge njuter vi på deras sjukt mysiga uteservering, men snart ska vi välkomna höstmörket inomhus där lokalen är rustikt inredd med gamla dörrar, spanska lampor, vinfat, skinnsoffor och mosaikväggar. Gracias!

Vart? Kaserntorget 11A, 411 18, Göteborg (Närmsta hållplats: Domkyrkan/Grönsakstorget )
Vad? Spanskt, tapas, pintxos, vin, after work, lunch
När? Lunch mån-fre 11-14, after och ons-lör även kvällar17-23
Webbsida: www.bocado.se
Telefon: 031 138483


2 Kommentarer på Restaurang: Bocado – Spanish Gastronomy

  1. Hej!
    Jag har inte varit hos er än men det kommer. Däremot så var jag i Barcelona för ett par veckor sedan och åt på restaurant Port-Vell. Jag fick en hälsning med mig till Alan från Alex. Vill på detta sätt framföra hälsningen

  2. Hej!
    Jag har inte varit hos er än men det kommer. Däremot så var jag i Barcelona för ett par veckor sedan och åt på restaurant Port-Vell. Jag fick en hälsning med mig till Alan från Alex. Vill på detta sätt framföra hälsningen.

Vad tycker du?