POP UP – FABRIKSBUTIK

POP UP-FABRIKSBUTIK
På torsdag slår varumärkena MUTANT och JENNYVEXALA upp dörrarna till sin pop up-fabriksbutik på Kastellgatan i Göteborg. Lokalen fylls utav lokalproducerade accessoarer, leksaker och inredningsprodukter.

JENNYVEXALA och MUTANT visar upp sina senaste kollektioner i fabriksbutiken, vid namn Julfabriken.
– Vi vill inspirera att konsumera hållbart denna jul och flyttar därför även ut en tillfällig produktion till butiken. Besökarna kommer kunna känna på materialen, få en inblick i tillverkningsprocessen och uppleva lokal produktion på nära håll, säger Jenny Holmlund som driver märket JENNYVEXALA.
Accessoarer, inredningsprodukter, leksaker, kläder och konst är det som kommer fylla hyllorna i butiken. Produkterna spelar med former och linjer på ett lekfullt men kompromisslöst sätt. Till skillnad från det ordinarie sortimentet kommer en stor del av pop up-sortimentet bestå av specialtillverkade one-off produkter.
– För oss är det viktigt att skapa kontakt med våra kunder och ta del av synpunkter kring det vi gör. Fördelen i att öppna upp våra fabriker är just det, att det blir en dialog och att kunderna vet vem som står bakom tillverkningen, säger Jenny. Att de vet vad de faktiskt väljer att köpa.

Pop up-fabriksbutiken ”Julfabriken” hålls på Kastellgatan 8 i Göteborg.

Öppettider:

Tor 15 dec 12-18
Fre 16 dec 12-20
Lör 17 dec 11-17
Sön 18 dec 11-17

Vad tycker du?